درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید. هفت پند مولانا : در بخشیدن خطای دیگران مانند شب باش* در فروتنی مانند زمین باش* در مهر و دوستی مانند خورشید باش* هنگام خشم و غضب مانند کوه باش* در سخاوت و کمک به دیگران مانند رود باش* در هماهنگی و کنار آمدن با دیگران مانند دریا باش* خودت باش همانگونه که مینمایی*********** لطفاً نظر فراموش نشه.
آرشيو وبلاگ



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 3
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 4
بازدید ماه : 111
بازدید کل : 37836
تعداد مطالب : 41
تعداد نظرات : 14
تعداد آنلاین : 1

.


IranSkin go Up

اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

سایت خدماتی بیست تولز

كنجكاو
تكنولوژي ، پزشكي ، علمي ، فناوري و اطلاعات ، نجوم ، و ...

 مطالعه انجام شده در دانشگاه «گلاسگو» اسكاتلند نشان مي‌دهد كه حدود 50 درصد از مشكل كم‌خوابي و بي‌خوابي رنج مي‌برند.

 

 

به نقل از پايگاه اينترنتي ايندين تايمز، محققان اين مطالعه با اعلام نتيجه اين مطالعه بيان كردند كه معضل كم ‌خوابي و بي‌خوابي در سلامت افراد تاثير مخربي خواهد گذاشت.

 

بنابراين مطالعه، حدود 51 درصد از افراد بزرگسال به سختي به خواب مي‌روند و يا مدت كوتاهي پس از خواب رفتن بيدار مي‌شوند.

 

اين مطالعه همچنين نشان مي‌دهد اين مشكل در 75 درصد زنان و 25 درصد مردان وجود دارد.

 

«كلين اسپي» يكي از محققان اين مطالعه در مصاحبه با 12 هزار انگليسي به اين نتايج دست پيدا كرده است. به گفته اين پزشك، بي‌خوابي بر كيفيت زندگي و سلامت افراد در طول روز تاثير مي‌گذارد.

 

اين مطالعه نشان مي‌دهد افرادي كه خواب ناكافي دارند، نمي‌توانند در محل كارشان بازده كاري بالايي داشته باشند، قدرت تمركز پاييني دارند و انرژي لازم براي فعاليت را ندارند.

 

به گزارش ايسنا به نقل از پايگاه اينترنتي ايندين تايمز، اين مطالعه همچنين نشان مي‌دهد افرادي كه شب نمي‌توانند به خوبي بخوابند ذهن خود را با مشكلات مالي و كاري درگير كرده كه مي‌تواند بر خستگي آنان در روز بعد تاثير بگذارد.



 دانشمندان ناسا اعلام کردند متوسط حرارت جهانی در سال گذشته نشان می دهد سال 2011 نهمین سال گرمی بوده که از سال 1880 تا کنون اطلاعات آن به ثبت رسیده است.

 

 

محققان مرکز گودارد ناسا اعلام کردند میانگین حرارت جهانی سطحی در سال 2011 برابر 0.92 درجه فارنهایت بوده است، درجه ای که نسبت به حرارت اواسط قرن بیستم بالاتر است. این مرکز ثبت اطلاعات حرارت زمین را از سال 1880 آغاز کرده است.

 

به گفته این محققان 11 سال اول قرن جدید نسبت به اواخر قرن بیستم از حرارت بالاتری برخوردار بوده و تنها سالی که در قرن بیستم در میان 10 سال گرمتر جهان قرار گرفته سال 1998 است.

 

این در حالی است که بالا رفتن حرارت جهانی با تاثیرات سرمای ناشی از الگوی حرارتی اقیانوسی لانینا و کاهش فعالیتهای خورشیدی طی سالهای گذشته همراه بوده است.

 

در گزارش ناسا آمده است حرارت بالای کنونی به واسطه تمرکز بالای گازهای گلخانه ای در اتمسفر زمین تثبیت شده است. دی اکسید کربن، اصلی ترین این گازهای گلخانه ای به واسطه فعالیتهای مختلف انسانی تولید می شوند.

 

بر اساس گزارش رویترز، میزان کنونی دی اکسید کربن در اتمسفر زمین 390 بخش در میلیون است که نسبت به 285 بخش در میلیون سال 1880 و 315 بخش در میلیون سال 1960 حجمی قابل توجه است.



 2 هنرمند با استفاده از تارهای طلایی رنگ میلیون‌ها عنکبوت بزرگ‌ترین الیاف جهان را تولید کردند.

 

 

به نقل از نیوز دیسکاوری، 2 هنرمند به نام‌های "سیمون پیرز" و "نیکلاس گادلی" موفق به تولید بزرگ‌ترین الیاف ابریشم جهان شدند. 

پیرز و گادلی با استفاده از تارهای تنیده شده و طلایی رنگ میلیون‌ها عنکبوت ماداگاسکاری این الیاف را تولید کردند.

 



 تحقيقات متخصصان عصب‌شناسي نشان داده كه احتمال بالاتر رفتن هوش انسان وجود داشته و فرد مي‌تواند طي فرايندهايي اين ويژگي را در خود افزايش دهد؛ اما سوال مهم اين است كه دستيابي به اين ويژگي، خوب است؟» يا اين كه «جهان اطراف پس از باهوش‌تر شدن انسان چگونه خواهد بود؟

 

 

دانشمندان در پژوهش‌هاي خود دريافتند كه مغز افراد با هوش بيشتر، از يكپارچگي بالايي برخوردار بوه و مسيرهاي عصبي به اتصال دورترين مناطق مغزي به هم مي‌پردازند. اين در حاليست كه مغز افراد با بهره هوشي كمتر، ساده‌تر بوده و مسيرهاي آن كوتاه‌تر است كه البته دليل آن هنوز براي محققان روشن نشده است.

 

پيش از اين محققان دريافته بودند كه ناداني،‌ نفع بيشتري براي اجتماع دارد، اما با مطرح شدن امكان بالاتر رفتن هوش‌بهر اجتماعي، آينده پيش رو، در هاله‌اي از اميد و ترس فرو خواهد رفت.

 

در نظر بگيريد كه هوش‌بهر معمول انسان كه در حال حاضر 100 بوده، به 200 افزايش پيدا كند. به گفته «ارل هانت»، استاد بازنشسته روانشناسي دانشگاه واشنگتن و رئيس انجمن بين‌المللي تحقيقات هوش، حدودا در ميان هر 10 ميليارد تن، يك فرد از هوش‌بهر 200 برخوردار است.

 

با جمعيت كنوني هفت ميلياردي جهان، امكان وجود چنين انساني با ترديد مواجه بوده و در صورت وجود نيز هويت وي نامعلوم است. اين در حاليست كه به عقيده برخي، «اسحاق نيوتون»، دانشمند قرن 17 ميلادي و كاشف گرانش، حسابان و ديگر مسائل از هوش‌بهر 200 برخوردار بوده است.

 

سايت «لايوساينس» با در نظر گرفتن اين احتمال، به بررسي وجوه اجتماعي آينده با اين ميزان هوش‌بهر انسان پرداخته است.

خود شکوفايي «ريچارد هاير»، استاد عصب‌شناسي دانشگاه كاليفرنيا بر اين باور است كه هوش بالاتر كه طبق توضيح وي به توانايي يادگيري سريع‌تر و حافظه بيشتر گفته مي‌شود، در وجوه فردي بسيار سودمند است و در اين حالت، افراد از مطالعه بيشتر و درك بهتر از چيزهاي خاص، لذت برده و بينش عميق‌تري نسبت به زندگي پيدا مي‌كنند.

 

علاوه بر آن، هوش‌بهر 200 به فرد اجازه خواهد داد تا فعاليت‌ها و مشاغل مورد علاقه خود را صرف نظر از توانايي ذهني انجام آن، دنبال كند. اين افراد همچنين از سلامت بهتر و طول عمر بيشتر برخوردارند؛ چرا كه كنترل بهتري بر روي رفتار خود دارند.

مهارتهاي اجتماعي اما جامعه ممكن است به اندازه فرد از اين افزايش هوش بهر‌مند نشود.

 

اگرچه افراد، مايل به مقصر شناختن جامعه براي ناداني و كندذهني انسان هستند، ولي دانشمندان بر اين باورند كه حذف اين عوامل به ظهور يك آرمانشهر هماهنگ منجر نخواهد شد؛ چراكه هوش بالاتر هميشه با توانايي بيشتر براي همكاري سازگار نيست.

 

به گفته «هاينر»، هوش از شخصيت و احساسات مستقل بوده، از اين رو گاهي مي‌توان افراد باهوش، ولي ديوانه را نيز در اجتماع مشاهده كرد.

 

حتي ممكن است سطح شخصيت يك فرد با هوش‌بهر 200 با هوش‌بهر 100 يكي باشد. از آن جايي كه اين عامل در تعيين خوب بودن يك جامعه بسيار اهميت دارد، ممكن است جامعه به سوي بهتر شدن سوق پيدا نكند. براي مثال «نيوتون» در كنار هوش بالاي خود، به عنوان يك انسان‌گريز نيز شناخته شده بود.

 

از سويي ديگر، اگرچه ممكن است آمار جرائم معمول در چنين جامعه‌اي پايين بيايد، اما به برآورد «هانت»،‌ جرايم يقه سفيد مانند کلاهبرداري‌هاي بانكي و تقلب‌ شركتها ممكن است افزايش يافته يا حتي پيچيده‌تر شوند. همچنين مبارزه با اين جرايم نيز مشكل‌تر خواهد شد.

 

با اين وجود، فرصت مناسبي هم در آن زمان در اختيار افراد با عملكرد مغزي بالاتر براي ابداع فناوري‌هاي جديد در جهت حل مشكلات قرار خواهد گرفت.

 

به گفته «هاير»، از آن جا كه تيمي از 100 مهندس به ابداعات بهتري نسبت به تعداد كمتر از آنها مي‌پردازند، وجود هفت ميليارد نابغه در جهان نيز، به راه ‌حل‌هاي بهتري براي مشكلات حساس و بعضا غير قابل حل كنوني منجر خواهد شد.

ظاهر افراد باهوش

 

«هانت» با حذف تصور كليشه‌اي افراد باهوش با عينك و بند شلوار، از تغيير ديگري سخن گفته كه ممكن است در جهان افراد باهوش‌تر اتفاق بيفتد. به گفته وي در اين جهان، افراد از ظاهر بهتري برخوردارند.

 

پژوهش دانشگاه هاروارد موفق به شناسايي يك ارتباط جالب ميان نمره آزمايش افراد و جذابيت فيزيكي آنها در چشم افرادي كه به آنها نمره داده بودند، شدند. نتيجه آن كه در جامعه‌، افراد با ظاهر به هم ريخته، غيرجذاب به نظر خواهند رسيد.

 

به هر روي، اگر دانشمندان بتوانند مكانيزمي را براي افزايش هوش انساني پيدا كنند، دستيابي سريع تمام افراد به هوش بالا غيرمحتمل خواهد بود.



صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب